First trial of home-made ghee. Remember this post?
Well,
my new inspirational source had just introduced me to ghee some days before. I
tried and have been using it ever since. And on a daily basis! Perfect
everywhere, anywhere. You can even put it in a little jar and take it with you
on a flight, camping, etc., for THREE months without refrigeration. Amazing!
One year in the fridge though.
Half
a kilogram of unsalted butter will suffice for a year.
2 comments:
uauuuu obrigada pela partilha! Adorei conhecer esta "manteiga"? Será que foi este ingrediente nórdico que ficou esgotado na altura do Natal? Ouvi qualquer coisa sobre isso!
Gostava de experimentar, consegues-me descrever o seu sabor?
bjo, estou a amar as tuas aventuras na cozinha, e as fotos como sempre :)
Queria Carla, o ghee não tem nada de nórdico. O que esgotou na Noruega, pouco antes do Natal, foi mesmo a manteiga =)
Ora, sabe a uma margarina e cheira a croissants. Indescritível, a sério =)
Ainda bem que estás a gostar, fico contente. Tenho a dizer que foste um bom incentivo =)
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